Iris, Cargo şi Holograf concertează diseară la Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii spun că fiecare trupă va cânta aproape o oră (foto arhivă)
Organizatorii spun că fiecare trupă va cânta aproape o oră (foto arhivă)

Polus Center împlineşte azi patru ani de când şi-a deschis porţile, prilej cu care organizează un concert aniversar în care invitaţi speciali sunt cei de la Iris, Cargo şi Holograf.

Manifestarea începe la ora 19.00. Primii vor urca pe scenă cei de la Cargo, urmaţi de Iris, iar la final, Holograf. Organizatorii spun că fiecare trupă va cânta aproape o oră, iar între reprezentaţii se vor desfăşura concursuri cu premii. După concerte, care se vor termina în jur de ora 22.00, iar de atunci, timp de trei ore va începe o nouă ediţie a Nopţii Albe a Cumpărăturilor, în cadrul căreia magazinele de firmă din complexul Polus au reduceri considerabile, între 20 şi 70%.

Clujenii vor putea să-şi cumpere şi produse cosmetice, dar şi parfumuri de la cel mai mare retailer european în domeniu, „Douglas", pe 13 octombrie. Polus Center are o suprafaţă de peste 60.000 de metri pătraţi, 186 de magazine şi un multiplex cu opt săli de cinema. Central multifuncţional e deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află şi se află în administrarea EHL Real Estate România SRL.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite