Irinel Columbeanu a venit la Balul Operei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Columbeanu, în vremuri mai bune  Foto: Adevărul
Familia Columbeanu, în vremuri mai bune Foto: Adevărul

Omul de afaceri din Bucureşti, care este şi finul lui Matei Miko, organizatorul Balului Operei, a ajuns, vineri seară, la Cluj. El va participa, sâmbătă şi duminică, la cel mai important eveniment monden al anului din Ardeal. Irinel Columbeanu a venit singur în Cluj-Napoca.

Irinel Columbeanu a ajuns în Cluj-Napoca vineri seara. El a fost văzut de reporterii „Adevărul de Seară“, ieri, în jurul orei 20.00, în timp ce alimenta la o benzinărie de pe strada Dorobanţilor. Omul de afaceri conducea un autoturism Maybach şi era singur.  

Spectacol de lasere şi de artificii

Balul Operei, eveniment care va avea loc sâmbătă şi duminică la Opera Română, va fi organizat, în premieră, după un concept tematic. Dacă ediţia de anul viitor se va numi cel mai probabil, „Servus Viena”,  Parisul e cel care i-a inspirat pe organizatorii evenimentului, în ceea ce priveşte spectacolul de anul acesta. Potrivit lui lui Matei Miko, producătorul general al showului, invitaţii vor fi aduşi la Opera Română, cu limuzine şi taxiuri. Coloana de maşini va porni dinspre Bulevardul Eroilor, spre Piaţa „Avram Iancu” în jurul orei 18.45, unde vor fi întâmpinaţi de un show de lasere, îndreptat spre clădirea operei. Aceştia vor fi aşteptaţi de amfitrionii serii, dar şi de primaul Sorin Apostu cu un foc de artificii. Spectacolul „Paris Mon Amour” va debuta la ora 19.15 cu selecţiuni din momentele nemuritoare ale liricii compozitorilor francezi, urmat de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, precum şi de momentul dedicat Seniorilor Cetăţii, ajuns la cea de-a III-a ediţie.

Turnul Eiffel, la Opera Română

Showul va continua cu un regal al modei, care va fi deschis cu piesele de cinci stele ale brandului Jolidon, prezentate şi premiate săptămâna trecută la Salonul Internaţional de Lenjerie de la Paris, cel mai important eveniment de acest gen din lume. Pe „catwalk” vor mai fi prezente colecţiile unor designeri din noul val, dar şi creaţiile studenţilor Universităţii de Arte şi Design din Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite