Ionuţ Badea: „Suntem echipa momentului. CFR nu e în formă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, consideră că ultimele rezultate o recomandă pe echipa sa ca fiind „formaţia momentului“. În opinia tehnicianului, CFR poate fi învinsă, deoarece traversează o criză acută de formă

“Derby-urile au o particularitate deosebită. Nu contează forma de moment, iar ambele echipe vor da totul pe teren. CFR e o echipă cu o calitate deosebită, au probleme de grup, dar derby-urile anulează de obicei aceste situaţii. “U” a reuşit să se concentreze suplimentar în faţa echipelor puternice, dacă nu exista acea greşeală de arbitraj cu Gaz Metan Mediaş, acum eram echipa momentului. Şi aşa, după ultimele rezultate, se poate spune că suntem echipa momentului“, a declarat tehnicianul.

De asemenea, acesta spune că prezenţa patronului Florian Walter pe banca tehnică este de bun augur: „CFR nu e într-un moment de formă. Cel mai important e ca atunci când intri pe teren să demonstrezi că vrei, că-ţi pasă. Nu văd de ce Florian Walter nu ar sta şi în continuare pe bancă. Sunt patroni care sunt interesaţi doar de produsul finit al muncii noastre, iar alţii, foarte puţini, pe care-i interesează drumul spre victorie. Domnul Walter face parte din a doua categorie. Din punctul de vedere al suporterilor, e cel mai important meci. La ce s-a întâmplat în ultimele meciuri, am motive să mă tem de arbitraj şi în jocul de mâine. Fizic poate e un avantaj pentru noi, că am avut două zile în plus de pauză”, a conchis acesta.

În altă ordine de idei, atacantul Tony nu va putea juca mâine, din cauza unei leziuni fibrilare, care îl împiedică să facă efort în următoarele cinci zile.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite