Ionuţ Badea: „Steaua are o calitate individuală peste medie a jucătorilor “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a declarat că-şi doreşte o victorie în partida de luni, cu Steaua, deşi recunoaşte că echipa din Ghencea are jucători foarte valoroşi, peste media formaţiilor din campionatul intern

Universitatea Cluj va întâlni luni, în Ghencea, pe Steaua, în primul meci al returului Ligii I. Aflat la a doua partidă pe banca tehnică a clujenilor, Badea îşi doreşte o victorie în fieful „roş-albaştrilor“.

„Vom avea un meci dificil, în faţa unui adversar extrem de puternic, dar sper să gestionăm bine complexul de superioritate pe care-l are Steaua prin faima dobândită de-a lungul anilor. Poate fi un avantaj pentru noi dacă pierde diseară cu Liverpool, dar în acelaşi timp se poate transforma şi într-un dezavantaj. Este o echipă românească şi pentru spiritul de patrioţi ar fi bine să câştige. Steaua are o calitate individuală a jucătorilor peste medie. Aş fi foarte bucuros cu o victorie, dar vom vedea pe teren ce se va întâmpla. Cu Dinamo, Universitatea a făcut un joc de excepţie, în faţa unui adversar care nu era în formă. Sper să se întâmple la fel şi de această dată“, a spus tehnicianul.

De asemenea, Badea a dezvăluit că derby-ul dintre Barcelona şi Real Madrid, câştigat luni de formaţia catalană cu un categoric 5-0, trebuie să reprezinte material didactic pentru fiecare dintre fotbaliştii săi: „Barcelona-Real este un obiect de studiu pentru orice jucător, nu numai pentru antrenori“, a spus acesta.

De asemenea, acesta

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite