Ionuţ Badea: „Mă aşteptam la mai mult de la băieţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, luni, după partida pierdută în deplasare cu FC Vaslui, cu scorul de 0-2, că şi-ar fi dorit să vadă mai multe de la formaţia sa

Ionuţ Badea spune că diferenţa s-a făcut la cele două greşeli majore ale defensivei sale, când moldovenii au înscris golurile partidei. „A fost un joc nu prea spectaculos, din păcate. Au fost câteva momente pe care le-am tratat greşit cu două erori care puteau fi evitate. În a doua parte puteam reveni în joc prin momentele bune pe care le-am avut, însă am avut şi a doua greşeală care ne-a costat. Nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor şi îmi doream mult mai mult de la băieţi, însă acum cel mai important rămâne jocul cu Urziceni, din etapa următoare", a spus Badea.

Tehnicianul a afirmat că formaţia din Vaslui are puterea să lupte pentru câştigarea titlului din acest sezon. "Vasluiul este o contracandidată la titlu, are individualităţi bune, cu un antrenor care gestionează lucrurile bine", a adăugat Badea.

Finanţatorul clubului clujean, Florian Walter, a precizat că echipa sa a evoluat destul de bine, având în vedere condiţiile meteorologice în care s-a disputat partida de la Vaslui. „A fost un meci bun pentru temperatura scăzută la care s-a jucat. Am primit un prim gol din greşeală, iar al doilea dintr-un contraatac. Am încercat să egalăm, însă nu am reuşit. Trebuie să le mulţumesc jucătorilor pentru modul în care s-au dăruit pe o asemenea vreme", a declarat oficialul ardelenilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite