Ionuţ Badea: „Îmi felicit jucătorii, arbitrajul să-l comenteze alţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a remizat aseară, cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, iar în minutul 95 asistentul Ioan Onicaş a anulat reuşita perfect valabilă a lui Voican. Antrenorul clujenilor, Ionuţ Badea a ţinut doar să-şi felicite jucătorii, fără a face referire la maniera de arbitraj

Claudiu Niculescu a marcat două goluri de senzaţie în prima repriză, iar în partea secundă sibienii au egalat prin reuşitele lui Eric şi Dan Roman. în prelungiri, Voican a marcat, dar asistentul Onicaş a anulat eronat reuşita, pe motiv de offside.

Ionuţ Badea s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi şi spune că speră ca echipa sa să-şi adjudece derby-ul cu CFR, de joi: „Îmi felicit jucătorii pentru un joc bun, vă las pe voi să comentaţi arbitrajul, mi-a plăcut dăruirea echipei mele, pentru care îi felicit, dar nu mi-a plăcut absolut deloc numărul ocaziilor ratate. Şi Mediaşul a avut şanse, dar cu puţină concentrare victoria nu avea voie să ne scape. I-am dat banderola lui Adrian Cristea în momentul schimbării lui Boştină, din minutul 79, pentru că era jucătorul cel mai departe în teren şi am vrut să le dau băieţilor un moment de respiro. Pentru noi urmează un meci extrem de important, cu CFR, pe care cu puţin mai multă atenţie sper să ni-l adjudecăm", a declarat tehnicianul.

La rândul său, tehnicianul formaţiei Gaz Metan, Cristian Pustai, a declarat că, deşi partida s-a disputat la Mediaş, a simţit că joacă „puţin ca în deplasare“. „Din nou un meci frumos aici la Mediaş, aşa cum i-am obişnuit pe spectatori, chiar dacă ne-am simţit puţin ca în deplasare. Tocmai din acest motiv sunt mulţumit că am câştigat punctul. Am păstrat aceleaşi şanse pentru Liga Europa, ca şi până acum. Vom şti abia pe 21 mai. A fost o atmosferă frumoasă, o galerie superbă a Universităţii Cluj, aşa cum le-aş dori tuturor echipelor din Liga I să aibă. Mi-e greu să comentez arbitrajul, mai ales că am fost la un pas să fiu trimis în tribună", a spus Pustai.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite