Ioan Irimie, propus pentru şefia DNA, a început cu stângul: judecătorul i-a refuzat cererea de arestare a liderului PP-DD Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul clujean Ioan Irimie, candidat propus la şefia DNA, a cerut ieri, după ora 12.00, judecătorului de caz ca liderul PP-DD Bistriţa-Năsăud să fie arestat preventiv pentru 29 de zile. După câteva ore bune, judecătorul a respins cererea lui Irimie.

Octavian Seciu, liderul interimar al PP-DD Bistriţa-Năsăud, va fi cercetat în stare de libertate după ce ieri, după lungi dezbateri, judecătorul a respins cererea de arest pentru 29 de zile. Respectiva cerere a fost solicitată de procurorul Ioan irimie, clujeanul propus pentru şefia DNA.

VIDEO Cine este Ioan Irimie, procurorul propus pentru şefia DNA

Surse judiciare spun că nu existau suficiente probe pentru a-l închide preventiv pe Seciu. Acesta este cercetat deoarece ar fi pretins de la un denunţător suma de 75.000 de euro promitând că îşi va folosi influenţa pentru ca acel denunţător să primească "verde" pentru un post de deputat în Colegiul nr. 1 Bistriţa la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012, potrivit unui comunicat dat de DNA Cluj.

Priorităţile lui Ioan Irimie

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite