Investiţie de 191 de milioane de euro în drumurile judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Cluj a stabilit astăzi câştigătorul licitaţiei privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a 718 de kilometri de drumuri judeţene, investiţie de 191,3 milioane de euro, licitaţia fiind adjudecată de o asociere de opt firme, conform Mediafax

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CJ Cluj, instituţia a finalizat procedura de evaluare a ofertelor din cadrul procedurii deschise organizate în vederea atribuirii contractelor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene din Cluj pentru perioada 2010-2012.

„În urma procedurii de evaluare a fost declarat câştigătorul, asocierea SC Midanne Invest Grup SRL cu alte şapte firme, pentru toate cele şapte loturi“, se arată în documentul citat. Valoarea totală a proiectului este de 191,3 milioane de euro, fără TVA. Durata de execuţie a lucrărilor este de doi ani, iar cea a garanţiei lucrărilor este de şapte ani de la recepţia lor.

Finanţarea va fi asigurată prin credit furnizor

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a arătat în comunicat că proiectul de reabilitare a drumurilor judeţene este cel mai important proiect de infrastructură al judeţului Cluj derulat în ultimii 20 de ani, fiind o premieră în acest sens şi la nivel naţional. „Sunt convins că în doi ani judeţul nostru va beneficia de o infrastructură de transport rutier adecvată, care alături dedezvoltarea infrastructurii de transport în general să ducă la creşterea atractivităţii Clujului pentru investiţii“, a subliniat Tişe pentru sursa menţionată.

Conducerea CJ Cluj a anunţat anul trecut că intenţionează modernizarea a 718,2 kilometri de drumuri judeţene, care au fost împărţite pe şapte loturi, fiecare lot cuprinzând între cinci şi opt drumuri judeţene, cu o lungime pe un lot de circa 100 de kilometri.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite