Interlopul care l-a înjunghiat pe brancardierul care îl îngrijea rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul cercetat după ce a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj, Marius David, zis Gore, va rămâne încă 30 de zile în arest, întrucât Tribunalul Cluj a prelungit, marţi, măsura arestării preventive în cazul său.

Tribunalul Cluj a judecat azi cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare în cazul lui Marius David, zis Gore, cercetat după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj.

Judecătorii Tribunalului Cluj au admis cererea procurorilor şi au dispus prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare pe numele lui Marius David.

Marius David nu a fost dus, marţi, la Tribunalul Cluj, el aflându-se la Penitenciarul Jilava, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Marius David a fost arestat, în 10 august, pentru 29 de zile, de Tribunalul Cluj, sub acuzaţia de tentativă de omor calificat după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Incidentul a avut loc în 9 august, iar Marius David, zis Gore, a dispărut de la locul faptei, fiind prins ulterior în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca, după care a fost dus la audieri.

În urma incidentului, brancardierul a fost operat, starea acestuia de sănătate fiind stabilă.

Anterior, Marius David se prezentase de mai multe ori la urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimiţându-l la secţia de psihiatrie, dar acesta refuzând să meargă.

Marius David, zis Gore, a fost cercetat până în prezent pentru mai multe fapte de violenţă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite