Cluj: Întârziere de peste o zi a unei curse Wizz Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Întârziere de peste o zi a unei curse Wizz Air
Cluj: Întârziere de peste o zi a unei curse Wizz Air

Aeronava care trebuia să opereze, ieri, zborul Roma - Cluj, a decolat doar astăzi din capitala Italiei, la ora 18.00, astfel încât va ajunge la destinaţie după ora 20.00, cu o întârziere de aproape 26 de ore.

Conform Wizz Air, se modifică şi datele de aterizare-decolare ale cursei Cluj-Dortmund-Cluj, din cauza decalărilor din programul de zbor cauzate de faptul că o aeronavă a companiei a fost lovită în urmă cu o zi de un fulger.

„După inspecţia efectuată de tehnicieni, aceştia au anunţat că aeronava care trebuia să opereze, luni, zborul Roma-Cluj nu a putut decola la ora 13.00 şi să ajungă la 15.05, timpul estimat de plecare fiind ora 18.00. Cursele Cluj-Dortmund-Cluj şi Cluj-Milano-Cluj înregistrează întârzieri de zece, respectiv opt ore şi vor fi operate cu alte aeronave. Cursa Cluj-Paris a fost anulată”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Compania aeriană a precizat că avionul Roma-Cluj care trebuia să plece, duminică, din Roma, la ora 15.30 şi să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 18.15 a fost reprogramat, decolând abia astăzi, în jurul orei 18.00 şi urmând să aterizeze la ora 20.05.

De asemenea, cursa Cluj-Dortmund va pleca la ora 17.35 şi va ajunge la destinaţie la ora 19.55, cu o întârziere de zece ore şi 15 minute, iar cursa retur, Dortmund-Cluj, va pleca la 20.20 şi va ajunge la 22.25, cu o întârziere de nouă ore şi 55 de minute.

Cursa Cluj-Milano va pleca la 20.55 şi va ateriza la ora 23.00, iar cursa Milano-Cluj va decola la 23.30 şi va ajunge la 01.25.

Potrivit reprezentanţilor Wizz Air, conform regulamentelor în vigoare, pasagerii cursei anulate spre Paris şi retur pot solicita returnarea banilor, pot opta pentru un loc în următorul zbor pe aceeaşi destinaţie, în limita locurilor disponibile, sau pot utiliza suma achitată sub formă de credit pentru orice alt zbor în reţeaua Wizz Air.

Cursa de luni a Wizz Air pe ruta Cluj-Napoca - Paris a fost anulată, iar alte curse ale aceluiaşi operator aerian au întârzieri, compania anunţând că programul de zbor este afectat după ce o aeronavă a fost lovită, duminică, de un fulger.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite