Şefa Baroului a recuzat doi magistraţi de la Curtea de Apel pentru că l-au scutit de taxe pe reclamant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reclamantul Laczi Alexandru (dreapta) la ieşirea din sala de judecată
Reclamantul Laczi Alexandru (dreapta) la ieşirea din sala de judecată

Recursul în procesul pentru solicitarea celor mai mari despăgubiri, din partea firmei care administrează procesul de dializare a pacienţilor cu insuficienţă renală a demarat vineri la Curtea de Apel cu o nouă amânare.

Ioana Gidro Stanca, avocatul firmei Nefromed a recuzat întreaga instanţă, după ce unul din magistraţi a anunţat că a fost acceptată solicitarea reclamantului, privind scutirea de taxă de timbru. „Prin această decizie v-aţi antepronunţat”, i-a reproşat Gidro Stanca judecătorului.


Laczi Alexandru Tiberiu a solicitat despăgubiri de 250 milioane euro, pretinzând că în perioada 2005 s-a infectat cu hepatită în timpul efectuării dializei. Pentru a se judeca procesul, reclamantul ar fi trebuit să achite o taxă de timbru judiciar în valoare de peste 4 milioane de lei.


În prima instanţă, Tribunalul Cluj a respins în primăvară în totalitate pretenţiile lui Laczi, la care acesta a făcut apel. Laczi susţine că în procesul pe fond, instanţa de judecată nu i-a admis mai multe probe. Reclamantul a pretins că majoritatea pacienţilor au contractat hepatită în timpul dializei, dar Direcţia de Sănătate Publică Cluj a recunoscut doar câteva cazuri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite