Înscrierile la competiţia caritabilă de înot “Swimathon” continuă până luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maratonul de înot Swimathon a ajuns anul acesta la cea de-a a treia ediţie, la Cluj. 18 proiecte au fost înscrise până acum în competiția caritabilă, care va avea loc în 16 iulie 2011, la Complexul de Nataţie al Universităţii Tehnice din Cluj, începând cu ora 17.00.  

Fiecare înotător  va avea un grup de susţinători şi o cauză pentru care trebuie să înoate cât mai multe ture de bazin într-un timp dat. Pentru fiecare lungime de bazin fiecare dintre susţinătorii săi se anagajează să doneze o sumă de bani. Proiectele înscrise vizează  domenii precum educație și educație specială, tineri, reinserție socială și profesională, sănătate și terapii speciale, reabilitare de locuințe.  

Înscrierea înotătorilor care vor reprezenta aceste proiecte în concurs continuă până luni, 27 iunie 2011. Anul trecut s-au strâns 63.000 de lei, de la cei peste 400 de susţinători ai celor 32 de înotători înscrişi în concurs. Sumele atrase au fost direcţionate spre proiecte din domenii diverse: educaţie, copii cu dizabilităţi, sport, vârstnici, reabilitare de locuinţe şi protecţia animalelor.

Swimathon-ul este un eveniment de strângere de fonduri implementat de Fundaţia Comunitară Cluj (FCC), prin care atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice pot desfăşura campanii de strângere de fonduri pentru susţinerea unor iniţiative/proiecte diverse de implicare în comunitate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite