Înfiinţarea Societăţii Comerciale „Cluj Arena” a fost amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena va fi terminată până în 15 septembrie.
Arena va fi terminată până în 15 septembrie.

Înfiinţarea Societăţii Comerciale „Cluj Arena" a fost amânată pentru  o şedinţă ulterioară  de Consiliu Judeţean (CJ). Potrivit lui Alin Tişe, preşedinte al CJ, motivele scoaterii de pe ordinea de zi a proiectului, care urma să stabilească administrarea noii arene sportive, au avut de-a face cu lipsa unor avize de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Cluj .

"Încă sunt discuţii la Finanţe legate de TVA, dacă trebuie să îl achităm sau nu. Pentru a fi clare toate aspectele, propun să îl amănâm pentru o şedinţă ulterioară până avem un răspuns de la Finanţe", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

Stadionul Cluj Arena va fi administrat de o societate pe acţiuni înfiinţată de Consiliul Judeţean Cluj. Acţionarii „Cluj Arena" SA vor fi Consilul Judeţean Cluj, cu o cotă de participare la capitalul social de 90% şi Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) al judeţului Cluj, cu o cotă de participare la capitalul social de 10%.

 Noua societate comercială va fi condusă de un consiliu de administraţie format din cinci membri, condus de un preşedinte ales din rândul acestora şi care va îndeplini funcţia de director. Membrii în consiliul de administraţie vor fi aleşi din rândul partidelor politice cu reprezentare în Consiliul Judeţean.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite