Cluj: Se plâng de frigul de la "Infecţioase" - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Se plâng de frigul de la "Infecţioase" - revista presei locale
Cluj: Se plâng de frigul de la "Infecţioase" - revista presei locale

Ziarele din Cluj scriu astăzi despre condiţiile improprii de care se plâng aparţinătorii bolnavilor internaţi la Spitalul de Infecţioase, despre măsurile luate de Protecţia Consumatorului faţă de unele companii de renume, cum este UPC, Wizz Air sau E. On Gaz, dar şi despre scandalul de la deschiderea Pieţei Unirii, de ieri.

Se plâng de frigul de la „Infecţioase”. “Aparţinători ai pacienţilor internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj reclamă că în saloane este frig noaptea. Unele dintre persoanele bolnave au fost nevoite să se încălzească noaptea cu pături şi au solicitat radiatoare. Menţionăm că Spitalul de Boli Infecţioase este centru regional pentru bolnavii cu gripă porcină din regiunea de Nord – Vest. Conducerea spitalului susţine că propria centrală, modernizată, funcţionează non-stop, însă nu exclude ca în unele saloane să fie mai frig”, titrează Ziua de Cluj.

UPC, Wizz Air şi E.On Gaz, haiducite de inspectorii OPC. “Mai multe companii mari din oraş au intrat în atenţia comisarilor de la Protecţia Consumatorilor pentru unele practici comerciale considerate incorecte. Majoritatea băncilor, cîteva companii aeriene sau o companie de televiziune şi internet nu au numit cîte un reprezentat legal pe regiune şi, astfel, orice problemă ivită nu poate fi soluţionată la nivel local. Acest lucru face ca beneficiarii serviciilor furnizate de UPC, E.On Gaz sau Wizz Air să nu aibă, de cele mai multe ori, cui i se adresa, întreaga chestiune sfîrşindu-se cu îndelugi aşteptări, care nu duc la rezolvarea problemelor”, scrie Foaia Transilvană.

Piaţa Unirii, piaţa “dezbinării” “Proaspăt reabilitată, Piaţa Unirii a fost inaugurată ieri în prezenţa a numeroase personalităţi ale Clujului. Evenimentul, catalogat de primarul Sorin Apostu ca fiind "deosebit de important pentru istoria Clujului, atit cea trecută, cât şi cea viitoare", a fost pus în umbră de protestele maghiarilor, nemulţumiţi că au fost "marginalizaţi”, arată Monitorul de Cluj.

Un modern complex comunitar de servicii pentru copilul cu dizabilităţi. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj a inaugurat luni, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Alin Tişe şi a vicepreşedintelui Radu Bica, Complexul Comunitar de Servicii pentru Copilul cu Dizabiltăţi Cluj-Napoca, din strada  Fabricii de Zahăr, nr. 49 - 51.
Complexul este format din trei case de tip familial cu o capacitate de 10 locuri fiecare şi un centru de recuperare. În fiecare casă de tip familial vor fi găzduiţi cîte 10 copii cu dizabilităţi severe”. Mai multe în Ziarul Făclia.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite