Cluj: Închisoare pe viaţă pentru un angajat al Bechtel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul în cazul omorului deosebit de grav care a avut loc în martie, lângă Câmpia Turzii, s-a încheiat, ieri, la Tribunalul Cluj.

Procurorii clujeni au cerut, ieri, pedeapsa maximă pentru cetăţeanul turc Ylmaz Atila (40 de ani), suspectat de dublă crimă
Procesul în cazul omorului deosebit de grav care a avut loc în martie, lângă Câmpia Turzii, s-a încheiat, ieri, la Tribunalul Cluj. Un angajat Bechtel e acuzat că ar fi ucis cu cruzime doi tineri.

Audierile martorilor s-au încheiat, ieri, în procesul suspectului pentru dubla crimă de lângă Câmpia Turzii, care a avut loc în martie. În dimineaţa de 15 martie, Selesi Traian şi Adriana Florina Szolosi au fost găsiţi decedaţi în casa bărbatului din Iacobeni. Ei au fost loviţi cu numeroase lovituri de topor.

Procurorii susţin că autorul omorului este cetăţeanul turc, Ylmaz Atila (40 de ani), angajat la Bechtel, care ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victimele. Ei presupun că cetăţeanul turc ar fi dorit să întreţină relaţii sexuale cu Adriana Szolosi, dar a fost surprins şi atacat de concubinul acesteia. În atacul care a urmat cei doi români au fost ucişi cu mai multe lovituri de topor.

Nu recunoaşte crimele

Judecătorii au audiat martorii şi inculpatul. Ylmaz nu şi-a recunoscut crimele. A susţinut că nu-şi cunoştea victimele şi că a fost sechestrat de acestea şi obligat sub ameninţarea cuţitului să urce într-un taximetru. A mai spus că a fost obligat să se culce singur într-una din camerele casei victimelor, iar apoi să întreţină relaţii sexuale cu tânăra.

Ylmaz susţine că la miezul nopţii a fost atacat de gazdă cu un topor, că a reuşit să blocheze arma şi să riposteze. În fapt, Selesi Traian a avut multiple lovituri cu partea ascuţită a toporului, atât în cap, cât şi în alte zone ale corpului. El spune că ar fi fost atacat şi de Adriana Florina Szolosi, însă i-a parat lovitura şi a ripostat. În cădere femeia s-ar fi lovit cu capul de tocul uşii. În realitate, tânăra prezenta însă multiple lovituri de topor, atât în cap, cât şi în alte zone ale corpului.

Au băut împreună

Martorii au relatat însă că cei trei au băut împreună într-un bar. Primul martor a fost taximetristul care l-a transportat pe turc şi pe cei doi tineri, din Câmpia Turzii în satul Iacobeni, unde locuia una dintre victime.  Taximetristul a afirmat că cei trei se cunoşteau, iar turcul a fost cel care a plătit cursa. Un alt martor din satul Soporu a relatat că în jurul orei 2.00, turcul s-a refugiat în preajma casei sale, unde a stat până dimineaţă. Acesta i-ar fi spus soporanului că a fost bătut de ţigani.

Pedeapsa maximă

Procurorii au cerut pedeapsa pe viaţă întrucât omorul s-a produs cu cruzime, moment în care inculpatul a plâns şi s-a prăbuşit la podea. A acceptat intervenţia avocatului său, care i-a cerut achitarea. „Probele prezentate nu sunt concludente pentru a dovedi vinovăţia clientului. Victimele ar fi putut să se agreseze reciproc”, a afirmat avocatul. Inculpatul a afirmat că ar putea plăti suma de 30.000 de euro familiilor victimelor, dacă ar fi liber, dar a respins pretenţia de a plăti o rentă viageră pentru fetiţa de 7 ani a victimei Traian Selesi. „Am şi eu trei copii”, a justificat Ylmaz. Cazul a rămas în pronunţare, iar decizia poate fi atacată cu recurs.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite