Începe „Liga liceelor la fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liga liceelor la fotbal debutează astăzi
Liga liceelor la fotbal debutează astăzi

Prima ediţie a campionatului şcolar de fotbal începe astăzi. Primul meci se va disputa între liceenii de la Colegiul Tehnic „Napoca" şi cei de la Liceul Teoretic „Eugen Pora", de la ora 15.00, la Baza Sportivă Unirea.

În campionatul şcolar de fotbal s-au înscris 12 echipe de fotbal, împărţite în două grupe. Primul meci este jucat de liceenii din grupa A, dar tot astăzi se vor disputa şi două meciuri din grupa B. Mai precis, tot de la ora 15.00, este programat meciul dintre elevii de la „Victor Babeş" şi cei de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior", iar de la ora 16.00 meciul dintre Colegiul Naţional „George Bariţiu"  şi Liceul Teoretic „Bathory Istvan", pe terenul de la  „Şincai".

Campionatul de baschet începe săptămâna viitoare

Nici elevii pasionaţi de baschet nu au fost uitaţi de organizatorii campionatului şcolar. Liceenii s-au mobilizat şi şi-au format opt echipe pentru prima ediţie a campionatului. Primul meci de baschet se desfăşoară marţea viitoare, de la ora 15.30, între Liceul Teoretic „Mihai Eminescu" şi Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu", în sala de sport a Colegiului Tehnic de Construcţii „Anghel Saligny" . Baschetbaliştii vor juca trei etape în tur, până pe data de 8 noiembrie, urmând ca returul să se reia în martie 2011.

Reînvie tradiţia

Liga liceelor la baschet şi la fotbal sunt competiţii organizate de Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj, Asociaţia Judeţeană de Baschet, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Fundaţia CIVICA şi îşi propune reînvierea unei vechi tradiţii a sportului şcolar. Meciurile la fotbal se vor desfăşura pe Baza Sportivă Unirea I, Baza Sportivă Unirea II, pe terenurile de sport de la liceele „Gh. Şincai", „Lucian Blaga", Energetic, „Eugen Pora"' şi Baza Sportivă Farmec. În cazul meciurilor de baschet, liceeni vor concura în sălile de sport ale liceelor „A. Saligny", Energetic şi „Tiberiu Popoviciu".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite