Încep lucrările la linia de tramvai în zona Gării. Vezi aici cum se restricționează circulația în zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de luni, 16 ianuarie, vor începe lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe ruta Piața Gării - Bulevardul Muncii. Aceste lucrări determină mai multe restricții de circulație în zonă.

De săptămâna viitoare, pe zonele în lucru se vor interzice oprirea, staţionarea și parcarea. Se suspendă, temporar, locurile de parcare în regim de plată cu ora de pe strada Horea (tronson cuprins între intersecţia cu strada I.L. Caragiale şi Piața Gării).

Alte reglementări de circulaţie vor intra în vigoare începând de marţi, 17 ianuarie. Temporar, circulaţia în intersecţia strada Horea - Piaţa Gării va fi reglementată ca sens giratoriu, cu amenajarea provizorie a acestuia. Astfel, toate autovehiculele care intră în intersecţie vor ceda trecerea celor care circulă în interiorul giratoriului (se va acorda prioritatea de stânga).

Staţia RATUC de îmbarcare - debarcare călători, comună, de pe liniile de autobuze nr. 100 şi 101 (cele care circulă în locul tramvaielor) va fi în Piaţa Gării, în dreptul Gării Mici.

Provizoriu, standul de taxi existent în zona Gării Mici se va reloca pe linia de tramvai existentă între cele două refugii. Măsura este determinată de asigurarea a două benzi de circulaţie (în afara staţiei de troleibuze) pe tronsonul cuprins între strada Craiova şi strada Burebista.

Noile reglementări de circulaţie, precum şi lucrările vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere. Termenul de finalizare a lucrărilor este luna iunie 2012, când se vor încheia şi cele de pe tronsonul Mănăştur - Piaţa Gării.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite