Încă o încercare de a fi pus în libertate eşuată. Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Apostu (foto: adevarul)
Sorin Apostu (foto: adevarul)

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, judecat pentru fapte de corupţie, rămâne în arest - a decis Curtea de Apel Târgu-Mureş, după ce judecătoarea Mihaela Creţu a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Curtea de Apel Târgu-Mureş a respins, miercuri, ca nefondată cererea formulată de fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, de înlocuire a stării de arest cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

De asemenea, Curtea de Apel Târgu-Mureş a respins ca nefondată şi cererea formulată de avocaţii omului de afaceri Călin Stoia, judecat în acelaşi dosar pentru fapte de corupţie, de a se modifica una dintre obligaţiile instituite în sarcina sa printr-o decizie din 13 aprilie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - când acesta a fost eliberat - adică de a i se permite a comunica cu martorii audiaţi deja de instanţă la termenul de judecată din 14 mai.

Apărătorii lui Sorin Apostu au declarat că vor formula recurs la sentinţa dată miercuri.

Sorin Apostu şi Călin Stoia au fost arestaţi preventiv în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2011, de Curtea de Apel Cluj şi trimişi în judecată pentru fapte de corupţie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite