Înalta Curte de Casație și Justiție a decis: primarul Clujului rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Apostu (foto: adevarul)
Sorin Apostu (foto: adevarul)

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins, joi, recursul formulat de apărătorii primarului suspendat al Clujului, Sorin Apostu, la decizia Curții de Apel Cluj de a menține măsura arestării preventive. Sorin Apostu a fost trimis, tot joi, în judecată, de către procurorii DNA Cluj, fiind acuzat de trafic de influenţă, luare de mită, spălare de bani, fals şi primire de foloase necuvenite.

Sorin Apostu le-a cerut, joi, magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție să fie eliberat, susținând că nu reprezintă un pericol social. Cu toate că Apostu a fost suspendat din funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, procurorii au arătat că eliberarea acestuia din arest ar fi putut pune în pericol bunul mers al anchetei.

Sorin Apostu a fost arestat, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, fiind acuzat inițial de luare de mită în formă continuată. Astăzi, el a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, luare de mită, spălare de bani, fals şi primire de foloase necuvenite.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite