În genunchi! CFR pierde fără drept de apel la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a ratat şansa de a rămâne pe prima poziţie a clasamentului, după ce a clacat la Vaslui, scor 0-2. Trupa lui Marius Lăcătuş a jucat fantastic şi a legat a opta victorie consecutivă în mandatul „Fiarei”. Golurile au fost marcate de Temwanjera (7) şi Wesley (74)

CFR a fost de nerecunoscut la Vaslui şi a pierdut, într-un meci controlat de la un capăt la celălalt de gazde. Marius Lăcătuş a reuşit să le transmită elevilor săi răutatea pe care o arăta în teren când era jucător, iar aceştia au zburdat pe teren, creându-şi o sumedenie de ocazii de gol. Temwanjera l-a executat pe Boris Peskovici după o lovitură de cap în urma unei centrări perfecte a lui Gerlem, iar apoi meciul a curs într-o singură direcţie: spre poarta slovacului.

CFR a răbufnit prin Dubarbier şi Culio, dar niciunul nu a reuşit să creeze un pericol real la poarta lui Hăisan. Deşi a revenit după o accidentare care l-a ţinut pe tuşă o perioadă lungă, vedeta „vişiniilor”, Yssouf Kone a fost de nerecunoscut, în nota coechipierilor săi. Wesley a semnat cea de-a doua reuşită a vasluienilor, în minutul 73. În urma rezultatului, FC Vaslui a ajuns în fotoliul de lider al clasamentului primei ligi, iar CFR coboară pe locul secund, la egalitate perfectă cu Steaua.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite