În Cluj se fură şi cablurile telefonice pentru a fi vândute la fier vechi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Poliţiştii din Turda au depistat în flagrant trei tineri care furau cabluri telefonice, cu scopul de a le valorifica la un centru de fier vechi. Ei au tăiat 200 de metri de cablu de pe raza unei localităţi din apropierea municipiului.

Suspecţii, Claudiu Cosmin L., de 24 ani, din Cluj-Napoca, Dan Petre P., de 28 ani şi Ovidiu Florin T., de 27 ani, din localitatea Baciu au tăiat 200 de metri liniari de cablu telefonic de pe raza localităţii Finişel, comuna Săvădisla cu scopul de a-l sustrage.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 11 - 15 noiembrie, suspecţii au sustras 160 de metri liniari de cablu din reţeaua de telefonie prin fir instalată pe raza comunei Moldoveneşti, respectiv 200 de metri liniari de cablu telefonic de pe raza localităţii Finişel, pe care l-au valorificat ulterior la un centru de colectare a deşeurilor metalice. De asemenea, s-a stabilit că din gruparea infracţională face parte şi un minor de 17 ani, din localitatea Roşia Montană, judeţul Alba şi încă o persoană. Ei sunt acuzaţi de furt calificat, fiind dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a celor cinci suspecţi. Aceştia urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Turda cu propunere de arestare preventivă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite