În Alpi, „U” transpiră pentru prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În micuţa staţiune Leogang, Universitatea pregăteşte o revenire în forţă pe prima scenă a fotbalului românesc. După cinci zile de cantonament, „studenţii” sunt deja istoviţi de regimul dur impus de Marian Pană şi Cristian Dulca.

La poalele munţilor Alpi, într-un sătuc de 3000 de locuitori, proaspăta promovată în prima ligă, Universitatea Cluj, îşi desfăşoară cantonamentul dinaintea debutului de sezon. Spre deosebire de formaţiile care au activat în sezonul trecut în primul eşalon, „Şepcile Roşii” au avut o vacanţă mult mai scurtă, fiind nevoiţi să reia pregătirile încă de duminică, deşi au promovat abia în ultima etapă a ligii ecunde, la Lupeni.

Austria oferă, ca de obicei, condiţii excelente pentru echipele care aleg să-şi desfăşoare cantonamentul la temperaturi care rareori ajung la 25 de grade. Cazaţi în „Kirchenwirt”, un stabiliment de patru stele, „studenţii” nu au timp să admire peisajul excepţional, fiind concentraţi pe cele două şedinţe de pregătire programate în fiecare zi. Staţiunea Leogang şi satele din împrejurimi au oaspeţi de seamă în acest an, echipe precum Anderlecht sau Spartak Moscova alegând micuţa ţară din Europa de Vest.

Mai mult, astăzi, la Casa Fotbalului a avut loc şi ţintarul noii ediţii de campionat, care va debuta la finalul acestei luni. Veştile pentru Universitatea nu sunt dintre cele mai bune, prima etapă programând un meci extrem de dificil, în compania Stelei.

Amical cu Dinamo

După un antrenament desfăşurat la ora 10.00, Universitatea s-a odihnit doar câteva ore, având programat un prim meci de verificare extrem de dificil, în compania celor de la Dinamo, formaţie care are gânduri mari în sezonul următor, obiectivul stabilit de conducere pentru Ioan Andone fiind cucerirea titlului. Cu un lot care are în componenţă opt jucători noi, „studenţii” au un prim examen la Hochfilzen, o localitate aflată la doar şase kilometri de locaţia cantonamentului, partidă care va începe la ora 18.00, ora Austriei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite