Imagini în premieră din interiorul celui mai mare hotel din Transilvania (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară” vă prezintă cum va arăta Grand Hotel Italia, care costă peste 40 de milioane de euro. Mobilier din lemn masiv, mătase până şi pe pereţi, un club de fiţe, o piscină imensă şi un lift panoramic sunt doar câteva din elementele care vor da hotelului de lux cele cinci stele.

Vezi aici o galerie foto

O clădire impresionantă, de şapte etaje masive plus două mansarde, ascunde detaliile unui hotel luxos cum Ardealul nu a mai văzut până acum. După o vizită în incinta grandiosului hotel din cartierul Bună Ziua, de deasupra Clujului, vă prezentăm, în premieră, cum va arăta acesta în interior atunci când va fi finalizat şi anume în vara anului viitor. Acesta a fost deja finalizat în exterior, în prezent lucrându-se la instalaţii, iar în perioada imediat următoare muncitorii urmează să se apuce de finisaje. „Până în vara anului viitor hotelul va fi finalizat”, ne-a asigurat Simion Prunean, singurul asociat român al firmei care a demarat investiţia.

De departe, hotelul impresionează prin locul unde este amplasat, care oferă o panoramă unică, din camerele situate pe faţada nordică a clădirii, de aici putând fi vizualizat întregul oraş. La mansardă se lucrează la apartamentul prezidenţial, cel mai înalt punct al hotelului, al cărui perete exterior este realizat din sticlă, în faţa căruia va fi amplasat un pat imens. De asemenea, acesta dispune şi de un balcon impresionant.

Celelalte încăperi sunt dotate cu sistem integrat de încălzire şi aer condiţionat, parchet laminat, iar la îmbinarea pereţilor cu tavanul s-au folosit câteva şape sculptate, sub care s-a întins o pânză colorată de mătase. Băile sunt realizate în stil mozaic, de diverse culori, iar mobilierul este realizat din lemn masiv. Proiectanţii au folosit pentru balcoane fier forjat, iar pentru geamuri s-au montat jaluzele automate exterioare.

image

Recepţie din marmură albă

La parter, hotelul beneficiază de o sală mare de conferinţe, care dispune până şi de balcoane, având o capacitate de o mie de locuri. Pe partea opusă, o încăpere la fel de mare va servi ca sală de cină. Bucătăria se întinde pe o suprafaţă cât a patru apartamente cu două camere.

La intrare, care se află în partea sudică a clădirii, o uşă masivă permite accesul în recepţie, care nu a fost încă finalizată. „Totul va fi realizat aici din marmură albă”, ne-a spus inginerul Lucian Marian.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite