Jenei: "Boloni va face treabă bună la Cluj dacă va veni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei crede că Boloni va avea succes la Cluj. În opinia sa, Boloni este un antrenor consacrat, care îşi va impune respectul în Gruia

"Steaua - CFR Cluj va fi un meci tensionat. Steaua aleargă după puncte, CFR la fel. E o rivalitate foarte mare între ele, iar poziţiile din clasament nu le permit să piardă punctele. Nu e comod pentru Boloni să vină în Ghencea. Este normal, dacă va accepta, să preia funcţia în pauza competiţională, să aibă timp să pregătească aşa cum trebuie. Boloni este un antrenor consacrat care va face treabă bună la Cluj dacă va veni", a spus Emeric Ienei la Dolce Sport.

Aseară, Sorin Cîrţu a fost dat afară de la CFR Cluj, iar Alin Minteuan se va ocupa de pregătirea meciului cu Steaua. Ladislau Boloni este favorit pentru a prelua echipa campioană.

„Clubul CFR 1907 Cluj a decis să renunţe la serviciile antrenorului Sorin Cârţu. Pentru că valorile şi imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cârţu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relația de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj și domnul Sorin Cârțu să înceteze. Ne cerem scuze pentru gestul lui Sorin Cârţu, în primul rând faţă de UEFA, organizatorul competiţiei Champions League, clubului FC Basel 1893, suporterilor clubului nostru, şi tuturor iubitorilor fotbalului şi ai sportului în general", se arată în comunicatul clubului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite