Cluj: Oportunităţile din domeniul IT, dezbătute la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Oportunităţile din domeniul IT, dezbătute la Cluj
Cluj: Oportunităţile din domeniul IT, dezbătute la Cluj

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, s-a întâlnit cu reprezentantul cu rang de ambasador al Taiwanului la Budapesta, Stanley Kao.

Stanley Kao a fost însoţit de Oliver Harn, directorul Biroului reprezentantului Taiwanului la Budapesta, şi de Bogdan Radu, cadru didactic universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii „Babeş – Bolyai” din Cluj-Napoca.

„În cadrul întâlnirii, Radu Bica a prezentat oportunităţile oferite de judeţul Cluj din punctul de vedere al faclităţilor pentru investitori, apreciind în acest context interesul manifestat de către Taiwan în acest sens. Reprezentanţii Taiwanului au insistat asupra oportunităţilor oferite de către sectorul IT, domeniu în care atât România cât şi Taiwanul excelează. De asemenea, au fost discutate aspecte generale ale relaţiilor româno-taiwaneze, precum şi aspecte punctuale ale colaborării cu judeţul Cluj“, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Cluj.

Stanley Kao a fost timp de mai mulţi ani reprezentantul Taiwanului la Washington DC. Actualmente este şeful Biroului de la Budapesta al Taiwanului, care se ocupă de relaţiile acestei ţări cu statele din centrul şi estul Europei.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite