Paul Cazan: „Mă bucur că am revenit la alb şi negru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al Universităţii Cluj, Paul Cazan, a ales Clujul la cererea lui Florian Walter. În ultima perioadă hotărâse să se odihnească după mulţi ani petrecuţi în „sportul-rege”, dar s-a răzgândit

Fost conducător la echipe precum Sportul Studenţesc, Rapid, Poli Timişoara, Gloria Buzău sau UTA, Paul Cazan, a preluat, în urmă cu aproximativ o lună, postul de director sportiv al lui „U” Cluj. În ultimul an fiind preocupat mai mult de familia sa, acesta a rămas plăcut surprins de oferta lui Florian Walter şi a decis să revină la culorile în care a început fotbalul, în urmă cu mai bine de două decenii.

„Sincer, nu m-am aşteptat să primesc această ofertă. Intrasem într-o perioadă de repaos, după atâţia ani în care am fost mereu plecat prin cantonamente. Mă gândeam să stau puţin departe de fenomen şi să mă odihnesc, dar am primit un telefon şi nu am stat pe gânduri. E vorba de un proiect serios, care necesită multă muncă”, spune acesta.

A venit pentru cupele europene

Totuşi, Cazan nu regretă alegerea şi este convins de faptul că în doi-trei ani echipa se va bate pentru un loc de cupe europene: „Este o provocare nouă pentru mine, pe care nu o puteam refuza. Am ocazia să lucrez aici cu oameni apropiaţi mie şi să duc la îndeplinire un obiectiv. Îmi plac foarte mult ardelenii, sunt extraordinari. Mă bucur că sunt aici”, a conchis acesta.

Patronul clubului, Florian Walter, a declarat în urmă cu un an, când a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la autorităţile locale, că va face tot posibilul ca în cel mult patru ani echipa să evolueze în Europa League. Motivat de o astfel de performanţă, a revenit la alb şi negru, culori care-i plac foarte mult.

„Universitatea este unul dintre puţinele cluburi din România care se pot lăuda cu nişte suporteri deosebiţi. Chiar dacă uneori i-a fost mai greu din punct de vedere financiar, a rezistat datorită lor. Sunt convins că vor veni în număr mare la Alba Iulia şi vor susţine echipa. Au demonstrat de atâtea ori că sunt capabili să devină jucătorul în plus“, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite