ING pune lacăt pe centrul regional de servicii din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul olandez de asigurări ING a decis încetarea activităţilor centrului regional de servicii pentru Europa din Cluj-Napoca, inaugurat anul trecut.

Decizia a fost luată din cauza recesiunii economice care a redus eficienţa preconizată a unităţii pe termen mediu, susţin reprezentanţii ING.

"În urmă cu câţiva ani, ING a decis constituirea unui centru regional de servicii în Cluj-Napoca, în cadrul căruia urmau să fie centralizate operaţiunile locale din şapte ţări. De atunci, schimbările economice şi legislative, ca implicaţii ale recesiunii, au redus considerabil eficienţa preconizată pe termen mediu a acestui centru regional de servicii. Ca urmare, ING a decis să înceteze operaţiunile centrului regional de servicii din Cluj-Napoca", susţin reprezentanţii ING.

Potrivit lui David Knibbe, director general al ING Asigurări Europa, obiectivul ING privind "întâmpinarea nevoilor clienţilor" este "cel mai bine atins la nivel local, în fiecare ţară. El a precizat că va spriji angajaţii centrului să găsească un nou loc de muncă sau să se relocheze, după închiderea unităţii.

"Realizăm că această decizie îi afectează în special pe angajaţii noştri din centrul de servicii din Cluj-Napoca", mai spune Knibbe.

În centrul ING inaugurat în septembrie 2010 au lucrat 300 de angajaţi. Centrul urma să aibă 1.000 de salariaţi până în 2013.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite