Cluj: ING deschide un centru regional la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: ING deschide un centru regional la Cluj
Cluj: ING deschide un centru regional la Cluj

Grupul mondial de servicii financiare ING a confirmat astăzi deschiderea unui centru regional de servicii la Cluj-Napoca, după ce analizase şi alte două variante, în Polonia şi Slovacia.

„Acest centru va oferi diviziilor noastre de asigurări din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Spania, Grecia şi România servicii comune de «back-office» (IT, contabilitate şi resurse umane - n.r.)”, a declarat, pentru „Adevărul de Seară”, Frans Middendorff , ofiţer de presă al ING Group.

Acesta a menţionat că ING a ales Cluj-Napoca atât datorită infrastructurii şi competenţelor lingvistice avansate ale localnicilor, cât şi a costului redus al forţei de muncă din zonă. „Cluj-Napoca se situează între principalele destinaţii de externalizare a serviciilor din lume”, a mai spus Middendorff. Potrivit lui, serviciile de “back office” din cadrul diviziilor de asigurări din ţările menţionate vor fi transferate la Cluj-Napoca în decursul următorilor trei ani.

“Numărul angajaţilor va creşte treptat şi ne aşteptăm ca majoritatea să fie români”, a mai declarat ofişţerul de presă al grupului ING. Conform unor surse de pe piaţă, odată cu finalizarea centrului vor fi angajate 500 de persoane. 

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite