INCREDIBIL: Acceleratul Bucureşti - Cluj a întârziat aproape 6 ore fiindcă a aşteptat după vagoanele de dormit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenul care trebuia să plece aseară, la ora 20.08, din Gara de Nord spre Oradea, nu a ajuns încă la destinaţie. Acesta a sosit în Cluj-Napoca abia la ora 10.30.

Călătorii au avut de aşteptat, aseară, mai bine de trei ore în Gara de Nord, din cauza proastei organizări a CFR. Compania nu avea nicio locomotivă la dispoziţie pentru a ataşa trenului accelerat vagoanele de dormit.

Aventura a fost povestită de Ada Demirgian, ziaristă la Radio România Internaţional, pe contul său de Twitter şi pe blogul jurnalistului Vlad Petreanu. „Sunt în Gara de Nord, într-un tren care trebuia să plece în seara asta spre Cluj. Trebuia să plece la 20.08 – deci acum două ore juma’, sau chiar mai mult. Stăm în trenul ăsta, acceleratul 1631, în gară, de când l-au tras la peron. Ştii de ce nu pleacă? Trebuie ataşate vagoanele de dormit. Ştii unde sunt vagoanele de dormit? În depoul de la Gara Basarab. La doi paşi. Ştii de ce nu sunt aduse? Pentru că CFR nu are o locomotivă ca să le aducă”, a povestit aceasta.

Trenul a plecat din Bucureşti cu întârziere după ce garnitura a aşteptat în Gara de Nord ataşarea unor vagoane de dormit, care se aflau în gara Basarabi”, a declarat directorul CFR Călători Cluj, Vasile Secară. Călătorii au fost nevoiţi să aştepte astfel mai bine de trei ore. Vremea rea a mai adăugat alte trei ore întârzierii trenului.

Acesta trebuia să ajungă în Cluj-Napoca în această dimineaţă, la ora 4.56, însă a sosit abia la 10.30. Dacă nu va înregistra şi alte întârzieri, acceleratul ar trebui să ajungă în Oradea în jurul orei 13.30.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite