INCREDIBIL A gonit călare cu 50 km/h prin centrul oraşului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se întâmplă în România mileniului III, respectiv în Cluj-Napoca: un bărbat a fost surprins în trafic, pe Calea Dorobanţilor din Cluj-Napoca, gonind călare cu aproape 50 de kilometri pe oră.

Filmuleţul a fost realizat în data de 26 noiembrie 2009, iar înregistrarea video a fost postată pe internet în această dimineaţă de un alt clujean, care l-a urmărit pe călăreţ preţ de un minut. Acesta gonea pe Calea Dorobanţilor dinspre centru spre cartierul Mărăşti.

Cel care l-a filmat nu a uitat să surprindă şi kilometrajul maşinii sale, al cărui ac trecea de viteza de 40 de kilometri pe oră.

Horea, cel care a filmat, ne-a povestit cum cursa a început de la semaforul din dreptul Şcolii Speciale pentru Nevăzători. „Când s-a făcut verde, a ţâşnit omul de pe marginea drumului. Am zis că e păcat să pierdem aşa ceva, pentru că nu prea mai vezi asemenea lucruri în plin oraş. După cum se vede, cursa a continuat spre intersecţia cu strada Cehoslovaciei”, ne-a povestit acesta.

Cine ştie cât l-a mai chinuit pe bietul animal. Asta e păcat, că nu a fost nicio patrulă de poliţie, să scape bietul cal de chin. Sunt sigur că l-a mai alergat în continuare”, a adăugat Horea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite