FOTO VIDEO Pericol de explozie la Cluj. Un depozit de maşini vechi şi cauciucuri a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a izbucnit la un depozit de maşini vechi şi cauciucuri de pe strada Nădăşel din Cluj-Napoca. Pompierii au ajuns la faţa locului cu două autospeciale, pentru a stinge flăcările. Din cauza materialelor depozitate, există pericol de explozie.

UPDATE 17.05
Flăcările au fost stinse, ca urmare a intervenţiei pompierilor. La depozitul de pe strada Nădăşel sunt aduse autoturismele vechi, prin programul Rabla. Depozitul aparţine societăţii Reformatex SRL.

Vecinii din zonă spun că nu este pentru prima oară când, la acest depozit, au loc incendii şi că nu îşi explică motivele. „Pentru siguranţa copiilor noştri, ar trebui de văzut cauzele. Oricând poate izbucni un incendiu sau poate avea loc o explozie în zonă“, a declarat Maria Jaşcău, una dintre persoanele care locuiesc în zonă.

image

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA INCENDIU

Cei care locuiesc în imediata apropiere a depozitului susţin că unul dintre cauzele izbucnirii incendiilor sunt hoţii. „Pe lângă că fură tot ce prind, mai dau şi foc“, a spus un alte vecin de pe strada Nădăşel. De altfel, vecinii au depus o sesizare şi la Primăria Cluj-Napoca, cu privire la depozitul de maşini vechi. „Este, de multe ori, un zgomot incredibil. Pe urmă, depozitul este situat foarte aproape de case. Săptămâna asta a mai avut loc un incendiu. Am cerut reprezentanţilor primăriei să ia măsuri“, a spus Viorica Bumbar, o altă clujeancă ce locuieşte pe strada Nădăşel.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite