IMAGINI ŞOCANTE Un bătrân, spulberat pe „zebră”. UPDATE: Poliţia caută vinovaţii moral (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană în vârstă de 75 de ani a fost accidentată grav, ieri, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate şi a lovit în plin bărbatul. Victima a suferit leziuni grave.

FOTOGALERIE: Accident cu zece răniţi pe DN 7 Deva – Arad, după ce şoferul unui Renault a lovit un microbuz de călători

Iaşi: Şmecherii din trafic filmaţi în „exerciţiul funcţiunii“ (VIDEO)

Update 19.00 Starea bărbatului accidentat este în acest moment stabilă, potrivit medicilor de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Cluj-Napoca, acolo unde este bătrânul este internat. "Starea pacientului este stabilă. A suferit un traumatism cranio-cerebral de gradul 1, un traumatism facial, are un hematom orbital, dar şi o fractură de piramidă nazală", a declarat Cristiana Ciortea, directorul Spitalului Clinic Judeţean Cluj.

Update 17.30. Poliţiştii clujeni au identificat proprietarii autoturismelor care staţionau ilegal, chiar lângă trecerea de pietoni, unde a avut loc accidentul. "Li s-a trimis o înştiinţare, pentru a se prezenta la Poliţie, cu scopul de a afla cine conducea autoturismele în acel interval orar, ca ulterior să fie sancţionaţi contravenţional pentru staţionare ilegală. Dacă cele două maşini care staţionau în zonă au influenţat sau nu producerea accidentului, se va stabili pe parcursul anchetei", a declarat Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 13.00, la ieşirea din Cluj-Napoca spre Oradea (breteaua care face legătura între Calea Floresti cu strada Bucium). Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere bărbatului de 75 ani, care dorea să treacă strada prin loc marcat, potrivit poliţiştilor. De asemenea, lângă trecerea de pietoni staţionau ilegal alte două autoturisme. Poliţiştii cercetează împrejurările în care duba din imagini şi taxiul staţionau chiar lângă trecerea de pietoni. „Urmează să se ia măsuri“, a spus Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj .

Pietonul a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la spital. Medicii nu au putut da, însă, detalii cu privire la starea în care se află acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite