IMAGINEA TIFF 2011 Rivalitatea dintre „U“ şi CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginea Festivalului Internaţional de Film Transilvania din acest an va fi reprezentată de rivalitatea dintre cele două echipe locale de fotbal ale Clujului, Universitatea şi CFR.

Organizatorii TIFF au prezentat o imagine cu doi „fotbalişti“, unul de la CFR şi altul de la „U“ Cluj, ambii având pe tricou numărul zece, respectiv numărul ediţiei din acest an a festivalului.

Zilele următoare, staff-ul TIFF va prezenta şi spotul de prezentare, care se aşteaptă a fi unul pe măsura acestei ediţii şi care va încheia o serie de zece ediţii de festival promovate prin parodierea unor idei sau filme celebre. Vezi aici spoturile TIFF din anii precedenţi.

Tudor Giurgiu a confirmat informaţia publicată de Adevărul în exclusivitate în luna februarie, referitor la faptul că TIFF-ul va intra de anul acesta în categoria festivalurilor acreditate internaţional. Astfel, la următoarele ediţii, TIFF va deveni „mai serios“ şi nu se va mai promova prin parodiere, potrivit unor surse din cadrul organizatorilor.

Citeşte şi
EXCLUSIV ADEVĂRUL TIFF va deveni festival de top şi se va lupta cu Berlin şi Cannes. Vezi ce condiţii trebuie să îndeplinească

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite