Opt victime într-un accident rutier la trecerea peste calea ferată din Hunedoara. Şoferul vinovat de producerea accidentului este din Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciocnirea a două Dacii Logan pline de pasageri a necesitat în această dimineaţă mobilizarea a şapte ambulanţe SMURD pentru salvarea tuturor răniţilor. Cinci dintre aceştia erau angajaţii unei firme de construcţii

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 07.30, pe DN7, în dreptul punctului de trecere peste calea ferată de la Săuleşti. Şoferul unei Dacii Logan cu număr de Cluj, ce se deplasa spre Deva,  a călcat prea tare acceleraţia pe carosabilul umed, moment în care maşina a început să se deplaseze necontrolat de pe un sens de mers pe celălalt.

image

Răniţii îşi aşteaptă rândul să fie preluaţi în maşina salvării

Deşi şoseaua era puţin circulată duminică dimineaţa la acea oră, neşansa a făcut ca exact atunci o Dacia Logan break, în care călătoreau cinci angajaţi ai unei firme de construcţii, să circule pe contrasens. Impactul nu  a mai putut fi evitat. Opt pasageri din cele două maşini, cinci din Loganul break şi trei din berlină, au fost răniţi ca urmare a impactului.

image

Unul câte unul răniţii sunt transportaţi la ambulanţă

image

Ca să facă faţă situaţiei, fiecare maşină a transportat doi răniţi

Pentru salvarea tuturor răniţilor a fost nevoie de mobilizarea a nu mai puţin de şapte ambulanţe SMURD şi de un echipaj de descarcerare care a scos din Loganul break doi din răniţii imobilizaţi acolo.

image
image

Impactul dintre cele două autoturisme a fost deosebit de puternic


Potrivit comisarului Dan Micu, şeful serviciului rutier din cadrul IPJ Hunedoara, din primele cercetări rezultă că întreaga responsabilitate pentru accident o poartă şoferul Daciei berline.

Circulaţia pe DN 7 a fost întreruptă mai bine de două ore. Pentru a nu bloca complet şoseaua poliţiştii au deviat traficul dinspre Deva spre Simeria prin localitatea Săuleşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite