Hoţul de bancomate filmat în centrul Clujului a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul are doar 15 ani şi a fost prins în Piaţa Unirii, în momentul în care a sustras de la o femeie suma de 400 de lei, în aceeaşi zi în care a fost filmat de un clujean dând lovitura la un alt bancomat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 de Poliţie l-au surprins pe acesta în flagrant, acţionând tocmai în momentul în care victima efectua operaţiunea de ridicare de numerar de la un bancomat. Vezi aici filmuleţele cu tentativele de furt ale hoţului

Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, ne-a confirmat că infractorul reţinut este acelaşi care apare în înregistrarea realizată de Radu Rusu, clujeanul care l-a filmat pe hoţ încercând să fure bani de la persoane care ridicau sume de la un bancomat din Piaţa Lucian Blaga.

În cauză, instanţa a hotărât cercetarea minorului în stare de arest preventiv pentru 15 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru faptul că suspectul a mai comis alte trei fapte similare, în perioada octombrie – decembrie 2009, cu un prejudiciu total de 1.400 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite