Hoţul care a bătut recordul la spart maşini a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 35 de ani suspectat că a comis 35 de furturi din autoturisme în municipiul Cluj-Napoca a fost arestat de Tribunalul Cluj pentru 29 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, poliţiştii din municipiul Cluj-Napoca au reuşit identificarea şi prinderea unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Tâgu Mureş, suspectat că a comis 35 de furturi din autoturisme, în perioada noiembrie 2010 - mai 2011.

Vezi şi VIDEO Hoţul care a bătut recordul la spart maşini. Vezi câte a jefuit

Poliţiştii susţin că bărbatul a forţat sistemul de închidere al mai multor autoturisme parcate în municipiului Cluj-Napoca, după care a sustras din acestea aparatură electronică, cu intenţia de a o valorifica.

În urma unor percheziţii, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri şi au recuperat o parte din aparatura furată. Potrivit sursei citate, Tribunalul Cluj a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Poliţiştii clujeni au precizat că prejudiciul total creat în urma săvârşirii faptelor este de peste 127.000 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite