Hotărârile Consiliului Local din Dej ar putea fi anulate în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul de firmă cu calitatea de consilier local a fost confirmat în stare de incompatibilitate şi de instanţa de judecată. Curtea de Apel a respins contestaţia consilierului local din Dej Felician Gavrea, declarat incompatibil de către Agenţia Naţioinală de Integritate (ANI) în luna iulie.

Potrivit comunicatului ANI, Gavrea a îndeplinit funcţia de consilier local în două mandate consecutiv, perioadă în care firma la care era administrator, SC Samus Construcţii SRL a beneficiat de mai multe contracte de lucrări plătite de Primărie.

Gavrea a constestat decizia ANI, dar plângerea sa a fost respinsă în această săptămână de magistraţii Curţii de Apel din Cluj. Gavrea ne-a declarat că va contesta sentinţa Curţii de Apel la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Voi arăta că nu sunt incompatibil şi că firma nu a beneficiat ilegal de contracte”, ne-a spus Gavrea.

Claudiua Chira, viceprimarul municipiului Dej ne-a declarat că în cazul în care sentinţa Curţii de Apel va rămâne definitivă, şi după judecarea recursului, o va folosi pentru contestarea calităţii de consilier local a lui Gavrea. „Toate hotărârile de consiliu local semnate de Gavrea, în perioada în care a fost consilier local, vor putea fi contestate în instanţă”, ne-a mai spus Chira.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite