Horia Tecău vine la Cupa Davis de la Cluj pentru meciul cu Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău (stânga)
Horia Tecău (stânga)

Horia Tecău a confirmat oficial prezenţa sa la meciul de Cupa Davis, dintre România şi Finlanda, pe care Cluj-Napoca îl va găzdui în premieră la mijlocul lunii septembrie. Până în acest moment au confirmat prezenţa la Cluj, următorii tenismeni români: Horia Tecău, Florin Mergea, Petru-Alexandru Luncanu, Andrei Daescu şi Victor Crivoi.

„Suntem foarte bucuroşi că Horia Tecău vine la meciul cu Finlanda. E un mare căştig pentru noi ca un jucător de calibrul său ne-a confirmat prezenţa. Aşadar, se conturează o echipă solidă pentru întâlnirea de Cupa Davis din 14-16 septembrie. Crivoi şi Mergea au anunţat de câteva zile că vor veni, iar Tecău, Luncanu şi Dăescu după ei, duminică fiind termenul limită transmis prin convocări. Nu e decis încă cum vom juca la dublu, vom anunţa cu 10 zile înaintea competiţiei. Am vorbit şi cu Hănescu şi Ungur, nu au fost trimise convocări oficiale, dar totul e deschis acum ", a declarat Ciprian Porumb, căpitanul nejucător al României.

La începutul acestui an, Victor Hănescu, Adrian Ungur, Marius Copil, Victor Crivoi şi Horia Tecău au anunţat că refuză să mai răspundă convocărilor dacă Andrei Pavel nu este reinstalat în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis. Căpitanul nejucător al României a mai precizat că evenimentul din 14-16 septembrie, de la Cluj, va fi susţinut financiar de Primărie, cu suma de 25.000 de lei şi că tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc în 13 septembrie.

România va întâlni Finlanda la Cluj-Napoca, între 14 şi 16 septembrie, în cadrul Grupei I a Zonei Euro-Africane. Biletele s-au pus deja în vânzare, la preţurile de 30 şi 50 de lei, respectiv 100 de lei, pentru toate cele trei zile de competiţie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite