Horea Uioreanu, candidat USL la Consiliul Judeţean Cluj: „Atuul meu este relaţia personală cu Victor Ponta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul USL la Consiliul Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi-a depus luni dimineaţa dosarul la Biroul Electoral Judeţean, în penultima zi în care pot fi depuse aceste candidaturi. Cu o întârziere de 15 minute faţă de ora programată, Uioreanu a venit însoţit de fiul său, Luca, şi de mama sa, Rodica, dar şi de mai mulţi candidaţi propuşi pentru funcţiile de consilieri judeţeni din partea USL.

Întrebat care sunt atuurile sale în faţa contracandidaţilor, Uioreanu a declarat că „legătura foarte bună cu viitorul Guvern". „Atuurile mele sunt moralitatea şi echipa din spatele şi legătura foarte bună cu viitorul Guvern condus de Victor Ponta, relaţia personală a mea şi a lui Marius Nicoară cu conducerea viitoare a ţării", a declarat Horea Uioreanu.

Cu această ocazie, Horea Uioreanu a mai precizat că printre priorităţile sale se află înfiinţarea de noi locuri de muncă şi schimbarea imaginii Clujului.

„Priorităţile principale pe care eu cred că le are Clujul sunt locurile de muncă şi menţinerea acestora. Clujul nu mai are voie să piardă nici măcar un loc de muncă. Un alt lucru este moralitatea în administraţia publică. Imaginea de oraş al spăgii pe care l-a creat această administraţie portocalie şi de proastă guvernare pe care Emil Boc a făcut-o s-a resfrânt asupra imaginii Clujului. Imaginea Clujului este alta, cu oameni muncitori, serioşi", a adăugat candidatul la şedia Consiliului Judeţean Cluj.

Până luni dimineaţa, o singură candidatură pentru Consiliul Judeţean Cluj a fost acceptată de Biroul Electoral Judeţean. Este vorba de cea depusă de actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Alin Tişe, din partea PD-L. O altă candidatură, depusă de Partidul Ecologist, a fost depusă, dar este incompletă şi va fi refăcută în cursul zilei de luni.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite