Horaţiu Mălăele la Cluj: Suntem o ţară tristă şi plină de umor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
horatiu malaele
horatiu malaele

Horaţiu Mălăele va primi miercuri, 17 octombrie, un premiu de excelenţă din partea organizatorilor Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj. Acesta a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu face teatru şi film în ton cu modă şi că tot ce îl interesează e să-şi facă treaba.

Unul dintre cei mai mari actori de comedie români, Horaţiu Mălăele, a venit miercuri, la Cluj-Napoca, ca să-şi ridice un premiu de excelenţă acordat de organizatorii Festivalului Internaţional de Film „Comedy Cluj". Acesta a răspuns întrebărilor ziariştilor la o conferinţă de presă care a avut loc înaintea decernării premiului. Horaţiu Mălăele spunea că România este o ţară tristă şi plină de umor, unde comediile sunt foarte puţine şi „accidentale". „E frumos că artiştii sunt premiaţi cât timp sunt în viaţă. Nici nu ştiu ce înseamnă acest premiu", a afirmat actorul, care a mai fost distins cu un premiu la un alt festival de comedie din Bangkok.

Artistul a afirmat că joacă cu plăcere şi comedie şi dramă. „Se fac puţine filme care pun accentul pe drama şi tristeţea României", susţine Mălăele. Problema este a scenariilor şi a sărăciei industriei cinematografice.

„Nu fac lucruri ca să fiu la modă. Nu vreau să fiu la modă, vreau să-mi fac treaba mea", adaugă Horaţiu Mălăele.

Acesta va primi miercuri, la ora 17.00, la cinema Victoria din Cluj-Napoca, un premiu de excelenţă din partea organizatorilor Comedy Cluj. Apoi va pleca la Turda, unde are un spectacol şi unde spune că merge cu plăcere pentru că în acel oraş au compus mulţi dintre marii regizori români.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite