Hizo va face modificări în primul unsprezece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo este extrem de nervos pe unii dintre elevii săi
Viorel Hizo este extrem de nervos pe unii dintre elevii săi

Jucători precum Basso, Reinaldo sau Lecic, vor lua loc pe banca de rezerve la partida următoare, cu FC Baia-Mare, în cazul în care aceasta se va juca. Deocamdată, băimărenii nu au trimis nicio înştiinţare pe adresa clubului în privinţa disputării meciului

Universitatea Cluj nu a obţinut decât o remiză pe teren propriu, cu Gaz Metan CFR Craiova, iar acest lucru l-a enervat la culme pe managerul general al „Şepcilor Roşii“, Viorel Hizo. Acesta este hotărât ca în meciul următor, de la Baia-Mare, să opereze mai multe modificări în alcătuirea primului unsprezece.Dezamăgit de atitudinea unor fotbalişti „Dulăul“ îi va trece pe banca de rezerve.

Primul va fi Basso, fundaşul central care primit roşu cu oltenii. Acesta ar putea fi înlocuit de Szilagyi sau Soporan. Reinaldo, un alt jucător venit în această pauză competiţională, îşi va pierde locul de titular, iar înlocuitorul său ar putea fi chiar Robert Iacob, rechemat de urgenţă după ce a fost înlăturat de două ori , odată de Dulca, iar mai apoi de Hizo. În linia de atac, Valentin Lemnaru, care a fost rezervă sâmbătă, dar intrarea lui s-a văzut imediat,  îl va înlocui pe Lecic, şters cu craiovenii.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite