Hizo nu mai cere public transferurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo se fereşte să-şi critice jucătorii în public
Viorel Hizo se fereşte să-şi critice jucătorii în public

Managerul general al Universităţii, Viorel Hizo, este în continuare nemulţumit de apărare, dar nu mai doreşte să vorbească public despre acest lucru. De asemenea, „Dulăul“ a fost convins de patronul Florian Walter că brazilianul Josias Basso va aduce stabilitate la nivelul liniei de fund

În tur, Cristian Dulca, antrenorul principal de atunci, a evitat să semnaleze punctual problemele din echipă, preferând să-şi ferească jucătorii de la critici directe. Patronul Florian Walter a considerat că este nevoie de un tehnician cu mai multă personalitate şi cu o experienţă superioară, motiv pentru care l-a instalat pe Viorel Hizo ca manager general al clubului.

Acesta a trecut direct la treabă şi după numai o săptămână de pregătiri cu noua sa echipă, a tras primele concluzii. Dacă atacul s-a ridicat la aşteptările sale, nu a ezitat să-şi critice fundaşii, care au greşit în mai multe rânduri. Apoi, a apelat public la patronul Florian Walter, săptămâna trecută, după meciurile amicale cu Unirea Floreşti şi Seso Câmpia Turzii:

„E clar nu se mai poate aşa. Mă bucur că a fost şi domnul Walter la meci şi a văzut că avem o mare problemă la nivelul fundaşilor centrali. Trebuie să facem transferuri pe acest post”, a tunat „Dulăul“. În acest sens, Florian Walter a demarat discuţii cu Josias Basso, un brazilian cu paşaport italian care este jucătorul formaţiei Reggina, dar în tur a fost împrumutat în Serie C, la Ravenna. Acesta este aşteptat să sosească în Cluj în această seară, iar foarte probabil mâine va efectua primul antrenament.

Se mulţumeşte doar cu Basso

Hizo şi-ar fi dorit foarte mult doi fundaşi centrali care să-i înlocuiască pe Szilagyi şi Soporan, inconstanţi. După discuţii îndelungate cu Florian Walter, a renunţat la gândul acesta şi a fost convins că Basso va asigura stabilitatea necesară la nivelul liniei de fund. Totuşi, Hizo este în continuare nemulţumit de jocul echipei, dar nu mai vorbeşte despre asta, la cererea patronului.

Faţă de primele zile după ce a venit la Cluj, acesta şi-a schimbat discursul şi nu mai face referiri nominale la jucători: „Încă se vede o stare de oboseală, trebuie să lucrăm mai mult. Astăzi fundaşii noştri centrali au jucat foarte bine. Nu vreau să vorbesc despre jucători, nici despre fundaşi, nici despre mijlocaşi. Nu pot să comentez nici despre Djakaridja Kone. Nu cred că vor mai veni alţi fotbalişti în Antalya, dar nu se ştie niciodată”, a spus acesta.

Sâmbătă, delegaţia Universităţii va pleca la Bucureşti cu autocarul, iar în drum se va opri la Sibiu, pentru un amical cu Voinţa. Apoi, va decola spre Antalya, unde conducerea doreşte să programeze 4-5 partide de verificare.

„Nu cred că vor mai veni alţi jucători în afară de Basso, dar nu se ştie niciodată”
Viorel Hizo, manager general „U” Cluj


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite