Hizo le cere jucătorilor să fie răi în meciul cu Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo vrea cu orice preţ victoria în meciul de mâine
Viorel Hizo vrea cu orice preţ victoria în meciul de mâine

Managerul general al Universităţii Cluj, Viorel Hizo, care va debuta pe banca tehnică a „alb-negrilor" într-un meci oficial mâine, la partida cu Gaz Metan CFR Craiova şi-ar dori ca jucătorii săi să aibă cel puţin 40% din agresivitatea sa

Hizo s-a impus la Cluj ca un tip dur, care nu oferă concesii atunci când vine vorba de disciplină. Deşi mâine nu se va putea baza pe serviciile lui Machado, trimis în Italia, la Firenze, pentru un control la genunchi, dar nici pe cele ale lui Ionescu, jucător care are o problemă mai veche şi ar putea fi operat la menisc, Hizo vrea trei puncte cu orice preţ. Ţene a fost recuperat după o răceală, iar Soporan şi Buşcă nu au fost incluşi în lot:

„Eu mă războiesc cu toată lumea, aşa sunt eu. Sper ca mâine jucătorii să aibă cel puţin 40% din răutatea mea şi atunci va fi bine. Echipa suferă la capitolul omogenitate, ceea ce este absolut normal, în condiţiile în care avem atâţia jucători noi. Brazilienii vor juca sigur, dar încă nu ştiu ce echipă vom trimite în teren. Reinaldo a avut mari probleme de adaptare la efortul fizic, dar ne punem bazele în el", spune Hizo. Partida dintre Universitatea Cluj şi CFR Gaz Metan Craiova va avea loc mâine, cu începere de la ora 11.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite