Hizo, înjurat ca la uşa cortului pe „Clujana”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo ar putea chiar să-şi prezinte demisia
Viorel Hizo ar putea chiar să-şi prezinte demisia

După eşecul pe teren propriu, cu FC Bihor, suporterii Universităţii au început să-l conteste serios pe Viorel Hizo. „U” a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, cu FC Bihor şi se îndepărtează pe zi ce trece de plutonul fruntaş

După trei săptămâni fără fotbal pe „Clujana”, aproape 2000 de suporteri ai Universităţii Cluj au umplut micuţa arenă, în dorinţa de a-şi vedea echipa din nou într-un meci oficial. Pauza lungă nu a fost prielnică elevilor lui Hizo, care nu şi-au regăsit cadenţa după egalul din meciul cu Gaz Metan CFR Craiova.

Jocul fără orizont de la mijlocul terenului s-a revăzut din plin şi pe tabela de marcaj, bihorenii înscriind la una dintre puţinele ocazii de gol avute în prima parte. Machado şi-a consemnat revenirea după o absenţă mai lungă cauzată de o accidentare în minutele 7 şi 9, când s-a aflat la finalizare.

Centrarea lui Reinaldo reluată în braţele lui Fildan a prefaţat acţiunea superbă prin care brazilianul a driblat trei jucători la marginea careului şi a trimis un şut frumos, dar pe centrul porţii. Voleul lui Bucşa de la 20 de metri a fost reţinut de acelaşi portar al oaspeţilor. Bihorenii au înscris în minutul 40, când şutul cu stângul al lui Sorian a fost deviat de Lecic şi a poposit în poarta lui Matache.

Hizo a insistat cu Reinaldo

Disperat, Viorel Hizo l-a trimis în luptă pe Voican la debutul mitanului secund şi l-a înlocuit pe Lecici. Apoi a insistat să-l păstreze în teren pe Reinaldo, deşi brazilianul a jucat execrabil. Totuşi, „Dulăul” a fost salvat de fundaşul central Bonatti, cu un sfert de oră înainte de final, când italianul a introdus în poartă mingea prelungită de Voican.

De partea cealaltă, Filip a fost aproape să reducă la tăcere asisitenţa cu un şut dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Mingile aruncate în careul bihorenilor pe final nu au avut niciun efect pe tabelă. Lovitura de graţie a venit în ultimul minut.regulamentar de joc, de la Pop, iar scaunul lui Hizo este în pericol. Acesta nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după meci, motivând că va discuta în prealabil cu patronul Florian Walter.

Aşteptat de câteva zeci de suporteri după meci, acesta a demarat în trombă, dar nu a scăpat de huiduleile şi înjurăturile fanilor. Unele voci spun că există şanse chiar ca tehnicianul să-şi prezinte demisia. 

„Am obţinut un rezultat nemeritat, în opinia mea, pentru că egalul ar fi fost echitabil. Universitatea are un lot foarte bun şi în opinia mea unii jucători sunt peste nivelul ligii a doua. Am citit înaintea meciului că echipa clujeană ne-ar fi superioară la toate capitolele, dar cred că acel domn nu a citit toată cartea”, a declarat Dan Dobai, antrenorul bihorenilor, la finalul partidei.



 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite