VIDEO Harlem Globetrotters, eveniment reuşit doar pe jumătate (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Americanii au prestat exact acelaşi spectacol ca în urmă cu doi ani
Americanii au prestat exact acelaşi spectacol ca în urmă cu doi ani

Showul celor de la Harlem Globetrotters, pentru a doua oară în Cluj, a fost reuşit doar pe jumătate. Numai aproximativ 1300 de spectatori s-au înghesuit în Sala Sporturilor, dar prestaţia americanilor nu a avut nimic în plus faţă de evenimentul din urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, când evenimentul a fost organizat de clubul „U" Mobitelco, evenimentul „Harlem Globetrotters la Cluj" a fost o reuşită totală, Sala Sporturilor fiind arhiplină. De data aceasta, preţul exorbitant stabilit pentru bilete, coroborat cu prestaţia trupei, a dus la nenumărate nemulţumiri.

Evenimentul început cu un show al mascotei Globie, care a interacţionat în permanenţă cu publicul, a continuat cu reprezentaţia propriu-zisă a celor de la Harlem, trupă de baschet demonstrativ arhicunoscută în toată lumea. Showul, care nu a avut nimic în plus faţă de evenimentul din urmă cu doi ani, a nemulţumit o parte a publicului, care a plecat înainte de încheierea sa.

Plictisiţi, spectatorii au început să părăsească sala, considerând că sumele între 60 şi 150 de lei plătite pentru a vedea live vedetele din SUA, au fost foarte mari. „Ne bucurăm că am venit la Cluj, pentru a doua oară. Suntem încântaţi de oraşul vostru, este foarte frumos şi sperăm să mai revenim. Nu ştiu foarte multe despre Ronmânia, dar sper că voi afla în perioada următoare", a declarat Bull Bullard, unul dintre componenţii trupei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite