Handbaliştii clujeni sunt cu un pas în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal masculin „U“ Transilvania a câştigat aseară ultima partidă din cadrul actualei ediţii a Ligii Naţionale, disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian“, împotriva formaţiei HC Caraş Severin, scor 34-26

„U“ Transilvania este aproape de o mare performanţă a handbalului masculin clujean, după un sezon extrem de reuşit, în care a terminat pe locul 5, poziţie care le-ar putea asigura calificarea în cupele europene. Elevii lui Constantin Ştefan au fost foarte motivaţi în ultimul meci al sezonului şi nu au avut nicio problemă să se impună în faţa celor de la HC Caraş Severin. Oaspeţii au egalat pentru prima oară pe tabelă cu câteva secunde înainte de finalul primei reprize (15-15), dar clujenii au intrat la cabine cu un avantaj de un gol, iar partea a doua au dominat-o copios.

Din tabăra Universităţii, cei mai buni marcatori au fost Vujadinovici (9 goluri), Nicolae (5) şi Lazăr (4). Pentru a fi siguri de prezenţa în următoarea ediţie a cupelor europene, „alb-negrii“ trebuie să aştepte deznodământul Cupei României. Clujenii vor întâlni tot formaţia reşiţeană în această competiţie, săptămâna viitoare, la Turnu-Severin.

„Am demonstrat că suntem mai buni decât adversarul de astăzi şi poate meritam să terminăm campionatul chiar pe locul 4. În orice caz, suntem mulţumiţi că ne-am îndeplinit obiectivul şi sper să rămânem în aceeasi formulă şi după disputarea Cupei Romaniei. Dacă vrem să facem performanţă în campionat şi în Europa, vom avem nevoie de întăriri. Rămâne de văzut ce va decide conducerea“, a declarat antrenorul Constantin Ştefan la finalul partidei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite