Handbaliştii, tot mai departe de visul european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„U“ Transilvania a pierdut la limită, scor 26-27, partida disputată în deplasare cu UCM Reşiţa, care a demonstrat că rămâne o formaţie puternică, chiar dacă au plecat mai mulţi jucători în această iarnă

Handbaliştii de la „U“ Transilvania au pierdut meciul disputat în deplasare, cu CSM Reşiţa, tocmai echipa de la care clujenii au adus cei mai mulţi jucători în această iarnă. Deşi din cauza marilor probleme financiare de la UCM Reşiţa, a plecat mai bine de jumătate din echipă, a demonstrat că rămâne în continuare o formaţie greu de învins. Mai mult, după victoria cu 27-26, a preluat fotoliul de lider al clasamentului Ligii Naţionale, având cu un punct mai mult decât HC Odorhei, echipă care urma să întâlnească diseară, la ora 17.00, pe Ştiinţa Dedeman Bacău, în deplasare.

Au rămas pe locul 5


Echipa antrenată de Ştefan Constantin a reuşit achiziţii de marcă în pauza competiţională, dar deocamdată pretenţiile conducerii referitoare la un loc care să asigure prezenţa în cupele europene la finalul sezonului nu par justificate. Chiar dacă la Cluj au venit handbalişti foarte buni, precum Ghionea, Vujadinovici sau Irimuş, echipa nu este deocamdată suficient de „sudată“ pentru a ţine pasul cu forţele HC Odorhei, HCM Constanţa sau chiar UCM Reşiţa.

„Per ansamblu, a fost un meci echilibrat, care în opinia mea trebuia să se termine la egalitate. Am făcut greşeli în apărare şi asta ne-a costat. Pentru mine este clar că jucătorii nou-veniţi încă nu s-au integrat în totalitate. Mai e nevoie de timp pentru a crea o echipă cu adevărat competitivă“, a declarat Ştefan Constantin la finalul meciului. După 13 meciuri, „U“ Transilvania se află pe locul 5, cu 16 puncte, 7 mai puţine decât liderul Odorhei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite