Greco-catolicii donează pentru Haiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Credincioşii sunt îndemnaţi să doneze
Credincioşii sunt îndemnaţi să doneze

Credincioşii din Eparhia greco-catolică de Cluj-Gherla sunt aşteptaţi, mâine, să facă donaţii în bani pentru ajutorarea populaţiei din Haiti.

„Privind imaginile terifiante transmise din Haiti de mijloacele de comunicare în masă, să oferim, fără întârziere, ajutorul nostru sinistraţilor”, le-a transmis credincioşilor episcopul Florentin Crihălmeanu. O chemare de ajutor umanitar pentru sinistraţii din Haiti a fost făcută, de asemenea, de Asociaţia Caritas a Eparhiei greco-catolice.

Purtătorul de cuvânt al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, diaconul Daniel Avram, a declarat că apelul menit să îi mobilizeze pe credincioşi să fie alături de oamenii greu încercaţi din Haiti este, în principiu, pentru ziua de duminică, dorindu-se ca fiecare dintre cei ce vor veni la Sfânta Liturghie să contribuie cu cât poate, din puţinul pe care îl are.

În urma cutremurului devastator care a lovit oraşul Port-au-Prince, capitala statului Haiti, au murit peste 170.000 de persoane, iar sute de mii de oameni sunt răniţi sau au rămas fără adăpost, alimente şi apă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite