Gore a fost arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Florin David, zis şi Gore, interlopul care marţi dimineaţă a înjunghiat un brancardieri pe holul Unităţii de Primiri Urgenţe nr. 1 din Cluj-Napoca a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Va fi judecat pentru tentativă de omor.

Magistraţii Tribunalului Cluj au admis cererea procurorilor de eliberare a unui mandat de arestare preventivă pe numele lui Marius Florin David. Flancat de 5 mascaţi, Gore a declarat la ieşirea din instanţă că totul este o mare făcătură.

Prezentă, de asemenea, la ieşirea din sala de judecată, soţia lui Gore, Aurora David, a izbucnit în lacrimi când şi-a văzut soţul încătuşat, urlând că "este nevinovat!".

"Cineva i-a injectat ceva substanţe anabolizante. Asta i-a luat minţile", au fost cuvintele femeii, despre care prima soţie a declarat pe holul Tribunalului Cluj că ar trebui şi ea "băgată la puşcărie".

Imediat după admiterea cerererii de arestare preventivă, Gore a făcut recurs, care va fi judecat într-un termen de 3-5 zile, potrivit legii.

Citiţi în "Adevărul" de mâine varianta incredibilă a evenimentelor petrecute pe holul de la Urgenţele din Cluj, variantă pe care chiar Gore a povestit-o procurorilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite