„Prinţul“ ştie fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a câştigat partida disputată în deplasare, în compania formaţiei Gloria Bistriţa, scor 4-2. Cristea a reuşit o dublă pentru „studenţi“, celelalte două reuşite fiind semnate de Pele şi Tony, în timp ce bistriţenii au marcat prin Cafasso (de două ori)

„U“ Cluj a întors incredibil soarta meciului de la Bistriţa, cu Gloria, deşi a evoluat timp de 70 de minute cu un om mai puţin. Principalul „vinovat“ pentru revirimentul clujenilor este Adrian Cristea, cel care le-a demonstrat fanilor că atunci când se concentrează poate să joace un fotbal de calitate şi să apară la finalizare exact ca în vremurile bune, când era considerat cel mai bun fotbalist al lui Dinamo. „După o primă repriză nu prea reuşită, am revenit, de obicei se întâmplă când rămâi cu un om în minus. Nu ne aşteptam, am crezut în noi, am riscat şi am reuşit“, declara acesta la finalul meciului.

Meci plecat de la 1-0

„U“  s-a văzut condusă încă din startul partidei, când fundaşii au „adormit“ în careu şi Cafasso a reluat cu capul în poarta neajutoratului Boşneag. Marius Avram l-a eliminat extrem de uşor pe Delgado în numai cinci minute şi semna sentinţa: clujenii aveau să dispute ultimele 60 de minute ale jocului cu un om în minus. După o primă repriză în care spectatorii nu păreau să înţeleagă mare lucru din sportul practicat de cei 21 de actori, „şepcile“ au egalat la zece minute după reluarea jocului prin Cristea, cel care marca al doilea gol de la transferul la Cluj.

Pele şi-a adus echipa în avantaj cu o lovitură de cap, pentru ca acelaşi Cafasso să egaleze la doi cu 20 de minute înainte de final. „Prinţul“ a ţinut neapărat să le taie elanul contestatarilor săi, cel puţin pentru moment şi a marcat cu o copie a reuşitei din meciul cu Urziceni, de data aceasta şi cu largul concurs al lui Albuţ. Tony a pus „cireaşa“pe tort cu execuţia meciului, nigerianul reuşind în minutele de prelungiri un gol superb, în vinclu. Gloria- „U“ Cluj 2-4 şi clujenii sunt în proporţie de 70% scăpaţi de retrogradare, „zestrea“ de 30 de puncte urcându-i până pe locul 10 al clasamentului.

Gloria Bistriţa:
22. Albuţ - 17. Săceanu, 27. Szukala, 6. Corallo, 18. Cafasso - 16. R. Mărginean (15. Nalaţi '67), 29. Anton - 21. Keita (8. D'Agostino '63), 30. Băjenaru (26. I. Iordache '50), 2. C. Petre - 9. Cavalli. Antrenor: Nicolae Manea.

Universitatea Cluj: 33. Boşneag - 18. Unguruşan, 6. Abrudan, 5. Pele, 14. Bazzi - 7. Delgado, 8. Nasser, 22. Boştină (24. Balde '80), 30. Ad. Cristea - 11. Machado (26. Tony '71), 9. Cl. Niculescu (20. Cojocnean '36). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite